Se spala cartofii putin cu apa rece, se curata de coaja telina, albitura si morcovul si se pun toate la fiert. Se fierbe si oul tare. Mazarea se fierbe si ea 5 minute. Dupa ce sint toate legumele fierte, sa lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, se curata de coaja cartofii si se taie cubulete impreuna cu morcovul si albitura.
Castravetii se taie cubulete si se lasa putin la scurs. Oul se curata de coaja si se taie marunt. Se pune totul intr-un castron (telina, morcovul, albitura, cartofii, oul, castravetii), se curata marul de coaja si se rade pe razatoarea mare, se stoarce putin sa iasa zeama si se adauga in castron.
Se pun cele 2 linguri de maioneza, sarea, piperul, mararul tocat marunt si se amesteca totul foarte bine. Se lasa in frigider cam 30 de minute pina se impreuneaza bine aromele.
Cantitatile se pot dubla sau tripla dupa preferinta!
Pofta Buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii