Se spala legumele si se taie ardei julienne, morcovul se da prin razatoarea fina, rosiile se taie cubulete, iar salata verde, ceapa si mararul se taie dupa preferinta.
Conserva de fasole boabe se desface, se scurge si se clateste cu apa rece, dupa care se lasa la scurs intr-o sita.
Intr-un castron turnam fasolea boabe si toate legumele taiate, dupa care condimentam dupa gust cu sare, lamaie si ulei de masline. La final adaugam o lingurita de condiment Garam Masala bio si amestecam.
Pofta buna!
Recomandarea mea este a se servi cu turtite coapte alaturi.
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunSaratelele cu branza sarata sunt gustari delicioase si crocante, perfecte pentru a satisface pofta de sarat si de gust...
Saratele cu branza sarata - gustarea perfecta Atat de buna si frumoasa mi-a iesit aceasta ciorba de conopida ca nici de o desenam nu era atat de imbietoare .
Ciorba de conopida cu carnati si smantana• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii