Se face un aluat din ingredientele mentionate.Se imparte in 4.
Din fiecare bucata se intinde o foaie de marimea unei farfurii.Se unge cu grasime. Se suprapun cele 4 foi. Ultima se unge cu untura pe deasupra, doar o jumatate. Se pliaza partea neunsa peste cea unsa. Vor fi 8 foi lipite cu grasime. Se lasa la rece 1 ora.
Se intinde o foaie dgroasa de 0,5 cm si se taie patrate de 8 cm. Se pune branza cu o lingurita pe fiecare patrat. Se inchid lipind marginile. Se prajesc in untura incinsa. Se scot pe o sita sau pe hartie de bucatarie.
Sunt delicioase la bere sau vin fiert.
Sa nu va sperie timpul de lucru: 2 ore includ si ora de odihna a aluatului, in care se poate face altceva.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii