Foietaj cu Branza si Ardei Gras Rosu

Complexitate
redusa
Foietaj cu Branza si Ardei Gras Rosu

Ingrediente

  • -1 pachet aluat foietaj
  • -amestec de branza
  • -2- 3 linguri de smantana groasa
  • -cubulete de ardei gras rosu (1- 2 ardei, functie de marime)
  • -oregano (se poate folosi maghiran, busuioc, zaatar, etc)
  • -1 galbenus, usor batut

Mod de preparare

Dezghetati aluatul si taiati-l in doua, daca foaia este intr-o singura bucata. Omogenizati bine ingredientele pentru umplutura, adaugand atata smantana pana obtineti un amestec cremos. Inglobati cubuletele de ardei gras rosu.

Puneti umplutura de-a lungul laturii lungi si inveliti cu partea libera, sigiland bine capetele. Asezati rulourile in tava tapetata cu hartie de copt, ungeti cu galbenus si presarati oregano. Crestati aluatul pe partea superioara, de grosimea dorita, functie de cat de mari vreti sa aveti pateurile, cu varful unui cutit ascutit,

Dati la cuptorul preancalzit, la foc potrivit, pana ce aluatul este copt si frumos rumenit. Taiati imediat ce ati scos din cuptor pe crestaturile facute anterior.

Serviti cat sunt calde. Sunt la fel de bune si reci.
* eu am folosit: telemea de vaca, branza de vaci proaspata, branza de burduf

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Prajitura Fanta
2
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Colaci impletiti
Bucataras.RO

Colaci impletiti

Colacul este un fel de paine dospita, avand forma de inel, sau forma rotunda cu diverse ornamente ori impletituri, iar...

Colaci impletiti
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola