Ingrediente
● Faina |
Mod de preparare
Aceasta este varianta rapida a taiteilor. Gustul si aspectul sunt identice.
Diferenta este ca se foloseste mai putina faina asa incat sa obtineti un aluat de consistenta smantanii.
Acest aluat se pune intr-o punga de plastic groasa, se strange tot intr-un colt si se innoada punga.
Cu ajutorul unei foarfeci, taiati 1 mm din coltul pungii si turnati aluatul in lichidul (supa sau lapte) care clocoteste.
Lasati sa fiarba sub capac 3-4 minute.
In functie de cat de subtire sau gros taiati coltul pungii, veti obtine niste turnatei mai grosi sau mai subtiri. Puteti intepa varful pungii cu un ac gros ( de lana) si veti avea niste turnatei foarte subtiri.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Turnatei cu ou" nu uita sa ii faci un review.
Diferenta este ca se foloseste mai putina faina asa incat sa obtineti un aluat de consistenta smantanii.
Acest aluat se pune intr-o punga de plastic groasa, se strange tot intr-un colt si se innoada punga.
Cu ajutorul unei foarfeci, taiati 1 mm din coltul pungii si turnati aluatul in lichidul (supa sau lapte) care clocoteste.
Lasati sa fiarba sub capac 3-4 minute.
In functie de cat de subtire sau gros taiati coltul pungii, veti obtine niste turnatei mai grosi sau mai subtiri. Puteti intepa varful pungii cu un ac gros ( de lana) si veti avea niste turnatei foarte subtiri.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Turnatei cu ou" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Set pentru Smoothie si Inghetata, SICS-B6000 pentru gama B6000 si B3500
- 46 %
369.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
alina_i
• 03.02.2009 21:22:16
5august, multumesc! Este mult mai usor asa! Poti sa cotrolezi si grosimea si lungimea turnateilor! Si e asa de usor!!!
alina_i
• 03.02.2009 21:20:20
Multumesc, Lucia! Numai ca ideea nu-mi apartine! O stiu din tineretile mele, de la mama!
5august
• 02.02.2009 22:38:10
Felicitari !!! Eu luam pe lingura o cantitate din acest aluat si lasam sa curga in supa/lapte cate putin,evident nu ieseau niste turnatei aspectuosi.Ideea cu punga gaurita e ingenioasa.O sa o folosesc de acum incolo.
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 03.02.2012 13:54:55
nu arata foarte bine!