Tăițeii se fierb cca. 8 minute în apă cu sare. Usturoiul se curăță și se pisează. În tigaia încinsă se adaugă uleiul de măsline, usturoiul și creveții. Se călesc 2-3 minute.
Se adaugă spanacul și se sotează. Se adaugă apoi smântâna, supa și vinul și se lasă la fiert 5 minute, acoperit. Se leagă sosul cu făină, se condimentează cu sare, piper și cimbru. Se adaugă tăițeii și se amestecă.
Delicios!!!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor"Ziua cand imi rasfat nevasta" De copil am apreciat mâncărica de mazăre, indiferent de carnea cu care era...
Mancarica de mazare cu cotlet de porcReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii