Se pun la inabusit in putin ulei morcov ras, telina rasa (sau taiata marunt) ceapa su putina sare. Se adauga cartofii se amesteca bine si apoi rosiile si apa. Se lasa la fiert cca 20-30 min cit sa se farba cartofii dar sa nu se sfarime in oala.
Se scot o parte din cartofi si se tin separat. Se lasa sa se raceasca supa si in timpul asta se fierb separat pastele in apa cu sare.
Supa se mixeaza cu mixerul vertical sua in lipsa lui cu " pisalogul" pt piure. Se adauga pastele scurse si cartofi intregi tinuti deoparte.
Se serveste imediat cu brinza rasa deasipra (sau fara) si in cazul meu cu speck taiat marunt ...
Daca puneti carne de cirnat sau chiar felii de cirnat de la inceput impreuna cu restul ingredientelor nu mai mixati supa.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii