Se călesc în ulei ceapa şi morcovul tăiate mărunt. Se adaugă bucăţelele de carne şi se pune apă. Se lasă să fiarbă bine, apoi se adaugă ardeiul tocat.
Într-un vas se amestecă gălbenuşurile cu smântâna şi se adaugă zeamă din ciorbă ca să aducem la aceeaşi temperatură , ca să nu aibă aspect de prins. Se amestecă bine, se adaugă oţet şi sare după gust. Se dă deoparte de pe foc şi se adaugă pătrunjel tocat mărunt.
Poftă bună!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii