Pregatim aluatul de ravioli, amestecand toate ingredientele pana ajungem la un rezultat suplu si nelipicios, il asezam in folie alimentara si il dam la frigider pentru 1 ora. Intre timp pregatim umplutura, dezosam pulpele de pui, taiam carnea foarte fin. Taiam in rondele fine prazul. Tocam mararul.
Incingem cele 2 linguri de ulei intr-o tigaie, asezam carnea si prazul. Lasam pe foc pana cand carnea isi schimba culoarea si prazul este bine inmuiat. Dam deoparte, amestecam cu mararul tocat si asezonam dupa gust, condimentam cu ghimbir si lasam sa se racoreasca.
Pregatim supa de pui din toate ingredientele, lasam sa scada cam un sfert din lichid, retragem oasele de pui, lasand o supa clara si frumos galbuie.
Scoatem aluatul din frigider, intindem cu ajutorul ruloului sau a masinii de paste o banda lunga, o impartim in doua, asezam din loc in loc umplutura pe una din benzi, acoperim cu cealalta si presam in jurul carnii. Taiam in forma de triunghi sau rotund cu ajutorul unui pahar.
Asezam supa pe foc si cand da in clocot dam drumul pastelor in ea. Cand toti ravioli sunt fierti ei sunt la suprafata supei, inchidem focul si dam deoparte si acoperim.
Servim fierbinte in farfurii adanci un fond de supa si 1-2 kreplach.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO reteta foarte delicioasa de post, aspectuoasa, eleganta si la indemana oricui. Savurati:-)
Tarta spiralata cu legume...de postIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii