Taiam pepenele, scoatem samburii. Punem in blender bucatile de pepene, asezonam, adaugam uleiul si mixam totul. Dam supa la frigider acoperita cu un film alimentar daca nu o servim imediat.
Incingem o tigaie sau la plancha si asezam crevetile cateva minute impreuna cu usturoiul taiat marunt. Adaugam sarea si pudra de chili.
Servim supa rece (adaugam cuburi de gheata) in farfurii adanci si asezam pe mijlocul lor crevetile. Decoram cu frunze de menta.
Pofta buna!
p. s. Daca serviti supa imediat, pregatiti-o cu pepene de la frigider, iar crevetile frigeti-le in ultimul moment.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaTocmai am avut o reclamatie ca fac numai torturi acre si la cerere a trebuit sa prestez unul dulce, dulce cu o crema de unt...
Desert tort cu crema de ciocolata si untReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii