Spalam carnea, o stergem cu un servetel, apoi o taiem felii potrivit de groase.
Ceapa verde o curata, cozile le taiem rondele, iar partea alba bucati potrivite.
Decojim morcovul, il taiem rondele. Usturoiul il curatam, il taiem feliute.
Intr-o tava asezam bucatile de care, punem ceapa verde, feliile de morcov si ustuoriul.
Condimentam cu sare, piper, boia dulce si putin cimbru uscat.
Intr-un bol mic punem pasta de tomate, o cana si 1/2 cu apa, amestecam bine.
Turnam acest amestec printre bucatile cu carne.
Acoperim tava cu staniol, o bagam in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru o ora si 30 de minute.
Dupa acest timp o descoperim, o mai lasam 15-20 de minute, pana se rumeneste frumos, dar ridicam putin temperatura cuptorului.
Cand este gata, o scoatem si servim.
Cu muraturi a mers de minune!
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii