Saramura de Peste

Postat pe: 20-02-2013
(0)

Ingrediente

2 pastravi
o ceapa
o rosie
un ardei iute
2 ardei grasi
ulei -cateva linguri
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Pastravii ii eviscerezi, ii cureti (eu am scapat de operatiunile astea, i-am luat gata decapitati si curatati), ii speli, ii usuci cu un prosop de hartie si ii condimentezi cu sare si piper, dupa care ii frigi intr-o tigaie tip grill, bine incinsa.

Separat, intr-o cratita, incingi putin ulei, adaugi ceapa taiata solzisori, ardeii (inclusiv cel iute) taiati cubulete si ii calesti 5 minute, dupa care adaugi 300 ml apa, rosia curatata de coaja si taiata cubulete.
Acoperi vasul cu un capac si lasi sa fiarba la foc mic, 30-35 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Saramura de Peste" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Saramura de Peste