Spalati fileurile de peste, uscati, stropiti cu putin ulei, condimentati cu sare, piper pe ambele parti si dati deoparte.
Taiati morcovul bastonase, ardeiul julien si desfaceti in buchetele broccoli. Puneti la fiert, separat, in apa usor sarata. Scurgeti si lasati la racit.
Intre timp, ungeti cu unt un vas termorezistent sau tapetati cu folie de aluminiu o tava si ungeti-o cu putin ulei.
Puneti la mijlocul fiecarui fileu, cateva buchetele de broccoli (optional) si / sau cateva fire de patrunjel verde; incadrati cu fasii de ardei si bastonase de morcov.
Rulati, prindeti cu scobitori si asezati-le usor distantate in vas.
Repartizati peste rulouri 2- 3 bucatele de unt sau stropiti cu putin ulei si asezati cate o felie de lamaie.
Dati la cuptorul preancalzit la 180 grade pentru circa 20- 25 min sau pana ce pestele este facut.
Serviti cat este cald, alaturi de garnitura preferata sau un sos potrivit pentru peste.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii