Ardeiul se coace, se curata de coaja si cotor, apoi se taie usor in jumatati. Tonul se scurge deuleiul din conserva si se imparte in doua. Pieptul de pui se taie in doua, iar cele doua bucati se taie pe lung fiecare, fara a trece cu cutitul pana la capat, se aplatizeaza fiecare bucata si se bate usor cu ciocanul pentru snitele.
Presaram cu sare, piper macinat si cate un praf de busuioc. Peste fiecare piept de pui intindem cate doua jumatati de ardei si o parte din cantitatea de ton. Presaram deasupra tonului coaja de lamaie uscata.
Rulam pieptul de pui, pana la capat, presaram rulada cu busuioc uscat si o prindem cu scobitori.
Incingem uleiul intr-o tigaie si rumenim usor ruladele pe toate fetele, apoi le transferam intr-o tavita in care am turnat vinul si le coacem 15 minute.
In timpul coacerii stropim ruladele cu vinul din tavita.
Dupa ce s-au copt, se lasa la racit 5 minute, se scot scobitorile si se taie felii.
Se servesc langa o garnitura de orez sau cartofi.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii