Peste cu Legume si Maioneza

Postat pe: 01-05-2012
(0)

Ingrediente

4 fileuri de peste
150 g ciuperci proaspete sau din conserva
50 g telina
2 morcovi potriviti
1 ardei gras (rosu)
1 ceapa
2 catei de usturoi
1/2 legatura patrunjel verde
100 g unt
4- 6 linguri maioneza (in care inglobati si 1 lingurita mustar si 1 lingurita zeama de lamiae)
50- 100 g cascaval ras
2- 3 fire patrunjel verde
sare
piper

Mod de preparare

Sarati, piperati fileurile de peste si dati deoparte.
Radeti pe razatoarea mare morcovul si telina. Tocati marunt ceapa, usturoiul si taiati cubulete ardeiul. Caliti-le in ½ unt incins, pana se inmoaie. Dati deoparte.

Separat, in restul de unt incins, caliti ciupercile feliate pana sunt facute si zeama scazuta. Spre sfarsit, adaugati amestecul cu morcov, condimentati cu sare si piper, dupa gust si aromati cu patrunjel verde, tocat marunt. Lasati la racit.

Puneti 1- 2 linguri de umplutura peste fiecare fileu, cateva frunze de patrunjel verde, rulati, sigilati cu scobitori si asezati intr-un vas termorezistent uns cu unt.

Repartizati restul umpluturii peste peste si imbracati totul in maioneza.
Presarati uniform cu cascaval ras.

Dati la cuptorul incins, la foc potrivit spre mare, pentru aproximativ 20 min sau pana ce pestele este facut, cascavalul topit si prinde deasupra o crusta frumos aurita.

Serviti cat este cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Peste cu Legume si Maioneza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Peste cu Legume si Maioneza