Curatam si spalam legumele si pestele. Taiam morcovul si ceapa verde marunt.
Asezam pe foc o tigaie cu 30g de unt. Tragem in untul incins legumele tocate. Le scoatem intr-un vas si dam deoparte.
Incalzim restul de 30g de unt si tragem spanacul pana se inmoaie.
Stoarcem matza sa nu aibe prea multa apa.
Intr-un blender asezam pestele, spanacul, morcovul si ceapa, mararul si matza. Tocam totul omogen.
Adaugam oul si asezonam. Formam chiftelute rotunde.
Separat pregatim supa din legume si supa de pui.
La final cand legumele sunt fierte, adaugam chiftelele in supa fierbinte una cate una. Dupa 10 minute, varsam zeama de lamaie si adaugam leusteanul.
Servim doar chiftelutele impreuna cu un pic de hrean ras, sau de salata de hrean cu sfecla, ori impreuna cu putina supa.
Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustFasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii