Ingrediente

urzici 500 gr
sare
ulei 100 ml
usturoi 3 catei
oua 3 buc

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Tragem un clocot serios al urzicilor cu apa si un praf de sare.
Le scoatem afara din vas si le scurgem de zeama.
Le punem intrun blennder, adaugam ulei 75 ml, sare un praf, trei catei de usturoi si mixam pana obtinem de fapr un piure de urzici.

In alt vas avem apa cu putina sare si cand da in clocot reducem un pic flacara si punem incet cele trei oua in apa fiarta.
Cand sant gata le lunam cu o spatula si le asezam linga piure-ul de urzici
Un aport mare de fier pentru organismul nostru se serveste cu mamaliga si telemea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Urzici cu Ochiuri" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  27.02.2013 11:06:24

Ca sa nu se supere alte persoane fac mentiunea ca putem veni cu oua taranesti sau cu oua ochiuri alaturi de urzici

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Urzici cu Ochiuri