Musaca de Vinete si Musaca de Dovlecei

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

3 vinete viola
zucchine cam 4 genoveze
o cutie de ton
branza rasa la borcan (cas framantat cu sare)
sare
3-4 frunzulite de busuioc
ulei de masline
2 oua 3-4 linguri de smantana
4 rosii
delicat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Taiem felii vinetele si se coc in tava antiaderente sau merg grilliate (cu dovlegei la fel).

Le-am asezat felii in tava si a urmat un strat de branza, unul de ton, rosii taiate felli, dupa care un strat de branza, iarasi un strat de vinete la care am pus cate o folie, doua de busuioc si ulei de masline.

La cele cu dovlecei am facut la fel.
Se bat separat 2 oua cu smantana si un pic de parmigiana rasa si le-am pus peste ele cand erau aproape gata.


Se servesc cu branza rasa deasupra si ca garnitura de paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Musaca de Vinete si Musaca de Dovlecei" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

dumiany
•  06.04.2011 08:54:57

INTERESANT VINETE CU TON,SI VINETELE GRILIATE SUNT SUPER.FELICITARI/FELICITARI.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Musaca de Vinete si Musaca de Dovlecei