Musaca de Vinete si Musaca de Dovlecei

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

3 vinete viola
zucchine cam 4 genoveze
o cutie de ton
branza rasa la borcan (cas framantat cu sare)
sare
3-4 frunzulite de busuioc
ulei de masline
2 oua 3-4 linguri de smantana
4 rosii
delicat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Taiem felii vinetele si se coc in tava antiaderente sau merg grilliate (cu dovlegei la fel).

Le-am asezat felii in tava si a urmat un strat de branza, unul de ton, rosii taiate felli, dupa care un strat de branza, iarasi un strat de vinete la care am pus cate o folie, doua de busuioc si ulei de masline.

La cele cu dovlecei am facut la fel.
Se bat separat 2 oua cu smantana si un pic de parmigiana rasa si le-am pus peste ele cand erau aproape gata.


Se servesc cu branza rasa deasupra si ca garnitura de paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Musaca de Vinete si Musaca de Dovlecei" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

dumiany
•  06.04.2011 08:54:57

INTERESANT VINETE CU TON,SI VINETELE GRILIATE SUNT SUPER.FELICITARI/FELICITARI.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Musaca de Vinete si Musaca de Dovlecei