Mancare 7 Legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Mancare 7 Legume

Ingrediente

  • Ciuperci 400 g
  • Ceapa 2 mici
  • Ardei 2
  • Rosii 3 mai mari (sau o cutie)
  • Praz 3 bucati
  • Vinata 1 mai mare
  • Morcov 2 potriviti
  • Un cub de legume
  • Sare piper
  • Patrunjel

Mod de preparare

Se toaca legumele: ceapa marunt, vanata felii, apoi in bucatele de cate 2 cm, morcovul si ardeiul cubulete mici, ciupercile in 4-6 bucati depinde cat sunt de mari, prazul in bucati lungi de 2-3 cm, rosiile se decojesc.

Vanata se presara cu sare si se lasa intr-o strecuratoare pentru paste (asa isi elimina apa si are un gust mai bun).

Prazul se opareste cu apa si sare si se scurge.

Se pune la calit ceapa (eu am folosit si frunzele tinere de la praz ) morcovul, cand s-au innabusit se adauga ardeiul, rosiile tocate, vanata, ciupercile si apoi prazul. Se mai adauga apa pana acopera totul, sare piper, cubul de legume si se lasa la foc mic mestecand din cand in cand, pana legumele sunt gata.

Se lasa la foc pana scade, se adauga patrunjelul tocat, apoi se introduce in cuptor pentru 20 min.
Se serveste cu salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Prajitura Fanta
2
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Baba au rhum
Bucataras.RO

Baba au rhum

Dupa cum se stie, e o reteta franceza, dar se zice ca oficial, aceasta reteta a fost inventata in prima jumatate a secolului...

Baba au rhum
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola