Se spala carnea de pui si se pune la fiert in apa cu un praf de sare, dupa primul clocot se spumeaza bine pana ce supa devine clara.
Se curata zarzavatul, se spala si se taie marunt cartofii in cubulete si ceapa taiata in patru. Se lasa sa fiarba bine carnea si zarzavatul, se sareaza si pipereaza dupa gust, ceapa se scoate afara.
Se prepara galustile mixand bine albusurile cu un praf de sare, pana ce se intareste si nu mai curge din castron. Separat se mixeaza bine galbenusurile cu uleiul, il incorporam in albus si apoi turnam in ploaie grisul amestecand usor.
Se da focul mic la supa si cu o lingurita se ia din compozitia de gris si se pune la fiert, in supa. Se lasa sa clocoteasca la foc mic 15-20 minute, apoi oprim focul si presaram deasupra mult patrunjel verde tocat fin.
Pofta buna!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii