Se spala carnea de pui si se pune la fiert in apa cu un praf de sare, dupa primul clocot se spumeaza bine pana ce supa devine clara.
Se curata zarzavatul, se spala si se taie marunt cartofii in cubulete si ceapa taiata in patru. Se lasa sa fiarba bine carnea si zarzavatul, se sareaza si pipereaza dupa gust, ceapa se scoate afara.
Se prepara galustile mixand bine albusurile cu un praf de sare, pana ce se intareste si nu mai curge din castron. Separat se mixeaza bine galbenusurile cu uleiul, il incorporam in albus si apoi turnam in ploaie grisul amestecand usor.
Se da focul mic la supa si cu o lingurita se ia din compozitia de gris si se pune la fiert, in supa. Se lasa sa clocoteasca la foc mic 15-20 minute, apoi oprim focul si presaram deasupra mult patrunjel verde tocat fin.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPentru acest tort m-am inspirat de la Simona Callas, doar am facut unele modificari, am folosit mousse de ciocolata neagra in...
Desert tort Omul de Zapada, entremet cu ciocolataMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii