Din aceste ingrediente au iesit 3 portii.
Ceapa se curata si se toaca julien, si se pune la calit in ulei. Se adauga morcovul taiat rondele, apoi ardeiul si gogosarul felii. Se lasa 2-3 minute pe foc, apoi se adauga pastaile curatate si taiate in bucati de 4-5cm. Se adauga o canita de apa (aproximativ 100ml), sarea, se acopera si se lasa la foc mediu, amestecand din cand in cand.
Cand s-au facut pastaile pe jumatate, se adauga dovlecelul taiat cuburi (e prima oara cand adaug dovlecel in macarea asta, si mi-a placut cum a iesit). Spre sfarsit se adauga sucul de rosii si usturoiul taiat.
Se serveste presarat cu patrunjel verde. Eu am adaugat si niste branza sarata.
Se poate servi si alaturi de orez fiert simplu, pentru o masa mai consistenta.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorVa las o reteta de fursecuri delicioase, aromate si care de ce stau, de ce se fac mai fragede, mai bune...Mmmm, am pus si un...
Fursecuri cu nuca de cocos, portocala si crema de ciocolata albaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii