Ingrediente

300 ml apa
1 plic de Fasole batuta-90 g
2 linguri ulei (optional)
1 ceapa
1-2 catei usturoi
25 ml ulei
2-3 linguri pasta de tomate (sau bulion mai gros)
sare
piper
verdeata, dupa preferinta (optional)
alte condimente, dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Intr-un vas se fierbe apa pana clocoteste.
Se adauga treptat continutul plicului de "Fasole batuta", amestecandu-se continuu cu telul, pana la omogenizare. Se asezoneaza.

Eu am adaugat 2 linguri de ulei ca sa devina mai cremos.
Separat se caleste in uleiul incins ceapa si usturoiul tocate, pana capata o culoare aurie. Eu am folosit ceapa rosie.
Se adauga pasta de tomate sau bulion si condimente dupa gust, iar la final verdeata tocata(optional)

Se serveste fasolea batuta cu 1-2 linguri din sosul de ceapa.
Poate constitui si garnitura pentru fripturi.

Se poate consuma atat calda cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fasole Batuta Instant" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

me_elena
•  25.02.2010 00:21:35

yumi

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fasole Batuta Instant