Ingrediente

300 ml apa
1 plic de Fasole batuta-90 g
2 linguri ulei (optional)
1 ceapa
1-2 catei usturoi
25 ml ulei
2-3 linguri pasta de tomate (sau bulion mai gros)
sare
piper
verdeata, dupa preferinta (optional)
alte condimente, dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Intr-un vas se fierbe apa pana clocoteste.
Se adauga treptat continutul plicului de "Fasole batuta", amestecandu-se continuu cu telul, pana la omogenizare. Se asezoneaza.

Eu am adaugat 2 linguri de ulei ca sa devina mai cremos.
Separat se caleste in uleiul incins ceapa si usturoiul tocate, pana capata o culoare aurie. Eu am folosit ceapa rosie.
Se adauga pasta de tomate sau bulion si condimente dupa gust, iar la final verdeata tocata(optional)

Se serveste fasolea batuta cu 1-2 linguri din sosul de ceapa.
Poate constitui si garnitura pentru fripturi.

Se poate consuma atat calda cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fasole Batuta Instant" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

me_elena
•  25.02.2010 00:21:35

yumi

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fasole Batuta Instant