Cum se Curata Dovlecelul, se Taie Fasii si Cubulete

Complexitate
redusa
Cum se Curata Dovlecelul, se Taie Fasii si Cubulete

Ingrediente

    Mod de preparare

    1/ Curatati si taiati dovlecelul in jumatate

    Spalati dovlecelul. Taiati si indepartati ambele capete ale dovlecelului.
    Folosind un cutit de curatat legume, indepartati coaja apoi, taiati dovlecelul in jumatati, pe lungime, cu un cutit de bucatarie.

    2/ Scoateti semintele
    Folosind o lingurita sau un cutit de pepene, scoateti semintele si pulpa dintre ele.

    3/ Taiati jumatatile in fasii
    Taiati si indepartati capetele curbate.
    Taiati jumatatile de dovlecel, pe lungime, in felii. Taiati feliile, in lungime, in fasii de marime egala, cat vreti sa fie cubuletele. Folositi-le ca atare sau taiati cubulete.

    4/ Taiati fasiile in cubulete
    Aliniati fasiile si taiati-le transversal, la intervale regulate pentru a crea cubulete.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Negresa - irezistibil de gustoasa

    Negresa - irezistibil de gustoasa

    O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

    Negresa - irezistibil de gustoasa
    Salata in Mantie de Iaurt

    Salata in Mantie de Iaurt

    Salata in Mantie de Iaurt
    Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

    Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

    Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi
    Cele mai apreciate rețete
    Amandine III
    1
    Dulciuri

    Amandine III

    Amandine III
    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    2
    Dulciuri

    Prajitura Tosca - un desert imbietor

    Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone
    3
    Dulciuri

    Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone

    Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone
    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
    5
    Dulciuri

    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

    Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
    Parteneri
    Tort cu crema de lamaie, caramel si alune de padure
    Bucataras.RO

    Tort cu crema de lamaie, caramel si alune de padure

    La multi ani! Noul An sa va aduca sanatate multa, ca restul le mai facem noi. Multe impliniri frumoase si tot ce e mai bun pe...

    Tort cu crema de lamaie, caramel si alune de padure
    Clafoutis cu capsuni
    Culinar.RO

    Clafoutis cu capsuni

    Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

    Clafoutis cu capsuni
    Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
    Gustos.RO

    Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

    Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

    Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
    Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
    Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
    Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
    Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
    Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
    Legenda romantică a brânzei Gorgonzola