Alegeti ciuperci proaspete, frumoase si tari, curatati-le de impuritati si spalati-le sub jet de apa rece. Puneti-le sa fiarba, 15-20 min, intr-un vas, in apa putina, usor sarata, la foc domol.
Scurgeti-le, lasati-le sa se raceasca si apoi taiati-le felii subtiri.
Intr-un vas termorezistent, asezati straturi alternative de ciuperci si cascaval ras, pana epuizati ingredientele, avand grija ca ultimul strat sa fie de cascaval.
Deasupra turnati intai, untul topit si apoi, ouale batute usor, sarate si piperate. Dati la cuptorul incins pentru 20-25 min, la foc potrivit, pana prind o crusta usor intarita si aurie.
Serviti fierbinte!
POFTA BUNA!
Nu pot sa va descriu gustul magnific al acestui fel de mancare, care te cucereste pentru totdeauna.
Rapiditatea si simplitatea bucatariei germane, te va atrage cu siguranta, completata cu combinatia atat de perfecta de ingrediente si armonia gustului, incat nu poti sa refuzi o portie, de ciuperci cu cascaval topit in cuptor si, sa nu mai dorestia¦ inca o portie.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii