Carofii se curata, se spala si se taie bucati, feliute sau dupa preferinta fiecaruia. Se pun intr-un castron si se condimenteaza cu sare, piper, boia, ulei de masline si rozmarin. Daca nu tinem post putem pune in loc de ulei unt. Se amesteca foarte bine cartofii si se asaza intr-o tava de cuptor unsa cu ulei si se coace in cuptorul incins la 250 grade. Pofta Buna! Mai multe pe http: //www. Preparatedevis. Ro/2015/12/cartofi-la-cuptor. Html
O reteta perfecta pentru zilele de post, gustoasa, aromata, imposibil sa nu-ti placa, se poate servi simpla cu diverse muraturi sau servita ca o garnitura la diverse salate, fripturi, mancaruri cu carne si nu numai. Mai multe pe http: //www. Preparatedevis. Ro
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii