In lingura de ulei tragem carnea pana se albeste. Varsam supa deasupra si lasam sa fiarba acoperit pana carnea este moale(daca este nevoie mai adaugam apa), lichidul sa fie total evaporat.
Dam deoparte, presuram cu faina si amestecam bine, adaugam mustarul si boabele. Varsam laptele si amestecam pe foc inca cam 5 minute. Saram, piperam dupa gust.
Se pune uleiul de masline la incins, aruncam in olita morcovul si telina, se acopera cu un capac, amestecam cu lingura sa nu se prinda si lasam pana sa se rumeasca.
Servim carnita cu paste si legumele.
Pofta buna!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaO alta reteta preluata de la Bucatarese Vesele (le devin fan no1 :) ) ) care efectiv m-a cucerit! Indiene – una dintre...
IndieneReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii