Se toaca ceapa marunt , se pune in cratita, se adauga carnea ( coastele) si se sareaza, se pipereaza si se pune boia, putina apa si se pune la foc mediu. Pe masura ce scade apa se tot adauga cate putin( cine vrea poate pune ulei sau untura, eu nu am pus nimic) Cand carnea este pe jumatate gata se adauga varza taiata fideluta se amesteca si lasa la fiert , bine acoperita de apa. Inainte de a stinge focul cam cu 10 minute se pune bulionul( daca folositi varza dulce ) si putin cimbru daca doriti. Se serveste cu smantana
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii