Carnea se taie maruntel si se trage sa capete culoare in 1 lingura de ulei. Adaugam ceapa taiata marunt si usturoiul si amestecam, lasam cateva minute. Punem condimentele, mierea, saram, piperam si acoperim cu supa de legume. Lasam sa fiarba aproximatiz 1 - 1 ora si jumatate, pana cand carnea este moale.
Intre timp intr-o tigaita prajim putin amandele. Dupa timpul de firbere a carnii, adaugam prunele fara samburi si amandele, completam cu inca putina apa, daca este nevoie, cat sa se formeze un sos si sa se poata hidrata prunele. Lasam pe foc inca maxim 20 de minute. Servim cu cereale de cus-cus sau cu orez.
Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii