Spaghette de Orez cu Pui si Legume in Stil Chinezesc

Complexitate
redusa
Spaghette de Orez cu Pui si Legume in Stil Chinezesc

Ingrediente

  • -250 g spaghette de orez
  • -230 g bambus in conserva
  • -250 g piept de pui
  • -3 morcovi
  • -1 zucchina
  • -1 tija sedano
  • -1/2 ceapa
  • -1/2 ardei rosu
  • -1/2 ardei galben
  • -100 g broccoli
  • -o bucatica de unt
  • -sare
  • -piper
  • -soia

Mod de preparare

Se curata si se taie felii subtiri morcovii, tija de sedano, jumatatea de ceapa, broccoli si zucchina.

Se pun la oparit, dar fiecare in parte, eu am inceput cu zuchina (dovlecelul), pe care am lasat-o in apa pt 3-4 minute. Dupa cele 3-4 minute, am scos bucatelele de zuchina din apa in care fierbeau si le-am aruncat intr-un bol cu apa rece, asa se opresc din fierbere si nu isi pierd culoarea.

Dupa zuchina, am pus la fiert tija de sedano pt 5 minute, dupa care am strans bucatelele si le-am aruncat in bolul cu apa rece in care era si zuchina. Dupa sedano, am pus la, fiert morcovii pt 5 minute, dupa care i-am pus in bolul cu apa rece. Ultima data am pus la fiert ceapa si broccoli pt 1-2 minute.

Dupa ce legumele de mai sus au fost oparate, am taiat fasii ardeii si i-am pus la prajit pt 5 minute in ulei.

Pana s-au prajit ardeii, am taiat pieptul de pui, fasii subtiri. Dupa cele 5 minute am luat ardeii din tigaie si am pus carnea la prajit. Am lasat carnea pt 5-7 minute, pana s-a prajit uniform, dupa care am adaugat toate legumele fierte si ardeii. Si le-am lasat pe foc cateva minute.

Intre timp am pus la fiert spaghetele. Dupa ce s-au fiert le-am scurs de apa si le-am pus intr-un bol.
Peste spaghette am pus legumele cu carnea si am aruncat si bambusul din conserva.

Am adaugat sare, piper si sos de soia. Prima data am pus o lingura de soia, dupa care am amestecat si am mai adaugat, pana la 4 linguri.

Se servesc calde... sunt superrrr :).

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Gogosari in Sos de Mustar
2
Conserve, muraturi

Gogosari in Sos de Mustar

Gogosari in Sos de Mustar
Pandispan cu mere si budinca
4
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Rulada Carne cu Crusta de Cascaval
5
Fripturi

Rulada Carne cu Crusta de Cascaval

Rulada Carne cu Crusta de Cascaval
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie