Se curata si se taie felii subtiri morcovii, tija de sedano, jumatatea de ceapa, broccoli si zucchina.
Se pun la oparit, dar fiecare in parte, eu am inceput cu zuchina (dovlecelul), pe care am lasat-o in apa pt 3-4 minute. Dupa cele 3-4 minute, am scos bucatelele de zuchina din apa in care fierbeau si le-am aruncat intr-un bol cu apa rece, asa se opresc din fierbere si nu isi pierd culoarea.
Dupa zuchina, am pus la fiert tija de sedano pt 5 minute, dupa care am strans bucatelele si le-am aruncat in bolul cu apa rece in care era si zuchina. Dupa sedano, am pus la, fiert morcovii pt 5 minute, dupa care i-am pus in bolul cu apa rece. Ultima data am pus la fiert ceapa si broccoli pt 1-2 minute.
Dupa ce legumele de mai sus au fost oparate, am taiat fasii ardeii si i-am pus la prajit pt 5 minute in ulei.
Pana s-au prajit ardeii, am taiat pieptul de pui, fasii subtiri. Dupa cele 5 minute am luat ardeii din tigaie si am pus carnea la prajit. Am lasat carnea pt 5-7 minute, pana s-a prajit uniform, dupa care am adaugat toate legumele fierte si ardeii. Si le-am lasat pe foc cateva minute.
Intre timp am pus la fiert spaghetele. Dupa ce s-au fiert le-am scurs de apa si le-am pus intr-un bol.
Peste spaghette am pus legumele cu carnea si am aruncat si bambusul din conserva.
Am adaugat sare, piper si sos de soia. Prima data am pus o lingura de soia, dupa care am amestecat si am mai adaugat, pana la 4 linguri.
Se servesc calde... sunt superrrr :).
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii