Sote de porc a la Stroganof

Complexitate
redusa
Sote de porc a la Stroganof

Ingrediente

  • 500 gr pulpa porc
  • 100 ml ulei
  • 100 gr ceapa
  • 300 gr ciuperci proaspete
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingurita boia
  • 250 ml smantana
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri rama
  • piper, sare
  • supa de oase (daca nu aveti se poate pune si apa)

Mod de preparare

Carnea se taie fasii subtiri , se sareaza , se pipereaza si se pune la prajit in uleiul incins. Cand carnea s-a prajit putin (pana devine alba), se adauga ceapa razuita pe razatoarea fina . Dupa ce s-a calit aproximativ 1 minut adaugam si 1 lingura de faina amestecandu-se bine apoi se adauga 2 linguri de bulion si 1 lingurita de boia si totul se stinge cu supa de oase (eu am pus apa, ca supa nu am avut dar in reteta scrie ca se poate folosi si apa) cat sa fie carnea bine acoperita si se acopera cu capac si se lasa la fiert 1 ora.

In acest timp curatim ciupercile, le taiem subtire si le punem la calit in cele 2 linguri de rama.

Dupa ce carnea a fiert 1 ora adaugam peste ciupercile calite , lingura de mustar il frecam cu smantana si turnam si aceasta peste carne. Se mai potriveste de sare si se mai fierbe cca. 10-15 minute impreuna.

Se serveste cu cartofi natur presarati cu patrunjel verde taiat marunt sau cu pireu de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
3
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Rulada de Biscuiti (de Post)
4
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Prajitura Mona
5
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Parteneri
Cuburi "Kinder Pingui"
Bucataras.RO

Cuburi "Kinder Pingui"

Nu mai facusem de mult si imi era pofta. Este buna, pufoasa si cremoasa.

Cuburi "Kinder Pingui"
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola