Pulpele de pui se spala bine si se dezoseaza. Se prajesc fie la gratar, fie in casa pe o tigaie tip grill cu riduri, fara ulei. Dupa ce se prajesc bine si pe o parte si pe alta, putem pune putin la prajit si morcovii si ardeii taiati marunt. Se calesc asa 2-3 minute.
Separat, intr-un vas (oala) se pune la fiert apa. Cand incepe sa fiarba, se adauga legumele rumenite. Se strivesc sau se toaca marunt rosiile in bulion si se pun deasemenea in oala cu legume, astfel incat sa capete o consistenta mai ingrosata.
Se adauga cimbru, piper, sare si se potriveste gustul. Se da un clocot doua, dupa care se adauga bucatile de carne, se pune capac si se da de pe foc.
Se serveste calda cu mamaliguta.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii