Saint Jaques de Pui cu Spanac

Postat pe: 08-06-2011
(1)

Ingrediente

piept pui - 1/2 buc
spanac - 300 g
dovlecel - 1/2 buc
lamiie coaja
ou de prepelita - 1 buc
rosii cherry - 1 buc
sare
piper
praf usturoi
unt - 75 g

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Spanacul l-am oparit si tocat pina a devenit ca o pasta pe care am frecat-o cu praf de usturoi, sare, piper si un pic de ulei. Pipetul de pui, l-am taiat fasii ca pentru snitel, le-am facut rulouri si le-am prajit in ulei. Dovlecelul l-am taiat fisii Juliene, la fel si coaja de lamiie.

Am blansat dovlecelul si dupa racire, l-am asezat cu coaja de lamiie taiata Juliene pe o frunza de salata. Am preparat un sos de unt, am asezat spanacul si deasupra oul de prepelita fiert, am pus si rosia, pentru decor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Saint Jaques de Pui cu Spanac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

iuliajewel
•  26.06.2011 12:05:31

Ingenios mod pe preparare! JOS PALARIA !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Saint Jaques de Pui cu Spanac