Saint Jaques de Pui cu Spanac

Postat pe: 08-06-2011
(1)

Ingrediente

piept pui - 1/2 buc
spanac - 300 g
dovlecel - 1/2 buc
lamiie coaja
ou de prepelita - 1 buc
rosii cherry - 1 buc
sare
piper
praf usturoi
unt - 75 g

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Spanacul l-am oparit si tocat pina a devenit ca o pasta pe care am frecat-o cu praf de usturoi, sare, piper si un pic de ulei. Pipetul de pui, l-am taiat fasii ca pentru snitel, le-am facut rulouri si le-am prajit in ulei. Dovlecelul l-am taiat fisii Juliene, la fel si coaja de lamiie.

Am blansat dovlecelul si dupa racire, l-am asezat cu coaja de lamiie taiata Juliene pe o frunza de salata. Am preparat un sos de unt, am asezat spanacul si deasupra oul de prepelita fiert, am pus si rosia, pentru decor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Saint Jaques de Pui cu Spanac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

iuliajewel
•  26.06.2011 12:05:31

Ingenios mod pe preparare! JOS PALARIA !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Saint Jaques de Pui cu Spanac