Se fierb cartofii in coaja si morcovii. Daca folositi mazare proaspata sau congelata, fierbeti-o si pe ea. Dupa ce sunt gata, se lasa sa se raceasca bine. Cantitatea de legume se poate schimba, in functie de preferintele voastre.
Cartofii se decojesc si se taie cubulete. Intr-un castron mai mare puneti cartofii taiati, mazarea fiarta si restul ingredientelor taiate cubulete. Adaugati maioneza cat va place si amestecati bine. Eu nu pun multa maioneza, dar nici prea putina. Sarati salata dupa gust, puneti putin piper macinat daca va place. Amestecati bine. Puneti salata pe un platou sau castron. Decorati cu alta maioneza (se poate si fara) si cu felii de morcov, castraveti, ou fiert.. etc.
Se conserva in frigider, circa 2-3 ore (mai bine 1 zi) ca sa ia gust intre ele ingredientele, inainte sa se serveasca.
Aceasta reteta de salata ruseasca mi-a dat-o prietena mea Ucraina. Este foarte buna, o versiune delicioasa a salatei de boeuf.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii