Se fierb cartofii in coaja si morcovii. Daca folositi mazare proaspata sau congelata, fierbeti-o si pe ea. Dupa ce sunt gata, se lasa sa se raceasca bine. Cantitatea de legume se poate schimba, in functie de preferintele voastre.
Cartofii se decojesc si se taie cubulete. Intr-un castron mai mare puneti cartofii taiati, mazarea fiarta si restul ingredientelor taiate cubulete. Adaugati maioneza cat va place si amestecati bine. Eu nu pun multa maioneza, dar nici prea putina. Sarati salata dupa gust, puneti putin piper macinat daca va place. Amestecati bine. Puneti salata pe un platou sau castron. Decorati cu alta maioneza (se poate si fara) si cu felii de morcov, castraveti, ou fiert.. etc.
Se conserva in frigider, circa 2-3 ore (mai bine 1 zi) ca sa ia gust intre ele ingredientele, inainte sa se serveasca.
Aceasta reteta de salata ruseasca mi-a dat-o prietena mea Ucraina. Este foarte buna, o versiune delicioasa a salatei de boeuf.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn chin...sa fac aceste fursecuri...un chin. De fiecare data mi-am dorit sa fac fursecuri spritate, insa orice reteta am...
Fursecuri cu ciocolata, spritateDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii