Dovlecelul zucchini se spala bine si se da pe razatoarea mare cu tot cu coaja, se pune intr-un bol si se lasa cateva minute sa isi lase zeama.
Ceapa se toaca marunt, morcovul si telina se da pe razatoarea mare, se pun intr. Un castron, impreuna cu dovlecelul ras si scurs bine de zeama, porumbul scurs, condimentele, oul si faina.
Se ameseca toate ingredientele bine.
Cu o lingura se ia din compozitie si se pun la prajit in ulei incins.
Se scot pe un servet de hartie si se servesc atat calde cat si reci.
Se pot servii cu diverse sosuri
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii