Dovlecelul zucchini se spala bine si se da pe razatoarea mare cu tot cu coaja, se pune intr-un bol si se lasa cateva minute sa isi lase zeama.
Ceapa se toaca marunt, morcovul si telina se da pe razatoarea mare, se pun intr. Un castron, impreuna cu dovlecelul ras si scurs bine de zeama, porumbul scurs, condimentele, oul si faina.
Se ameseca toate ingredientele bine.
Cu o lingura se ia din compozitie si se pun la prajit in ulei incins.
Se scot pe un servet de hartie si se servesc atat calde cat si reci.
Se pot servii cu diverse sosuri
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii