Fasolea se spala si se pune la fiert intr-o cratita cu apa. Dupa ce da in cateva clocote, se ia de pe foc si se acopera cu un capac. Se lasa peste noapte la inmuiat.
A doua zi, fasolea se clateste cu apa si se pune intr-o cratita impreuna cu ciolanul afumat, care se clateste cu apa in prealabil. Se adauga cepele (curatate de foi si spalate), morcovul (curatat de coaja si spalat), pastarnacul (curatat de coaja si spalat), bucatica de telina (curatata de coaja si spalata), ardeiul (curatat de seminte si cotor si spalat), o foaie de dafin, cateva boabe de piper negru, o lingurita de sare si apa cat sa acopere ciolanul. Se lasa sa fiarba pana cand ciolanul si fasolea sunt fierte bine, iar zeama din cratita este scazuta. Pe parcursul fierberii,se mai poate completa cu apa daca este necesar.
Dupa ce s-au fiert, legumele se scot din cratita si se arunca. Se adauga rosiile pregatite pentru iarna, ardeiul copt taiat bucatele (care se spala in mai multe ape daca este prea sarat), putin cimbru uscat si putin maghiran uscat si se mai clocoteste mancare circa 10 minute. La final, se potriveste de sare.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii