Pui Marsala

Postat pe: 01-02-2013
(0)

Ingrediente

4 bucati de piept de pui, dezosat
4 linguri de unt
4 linguri de ulei de masline
o cana de ciuperci taiate bucati
1/2 cana de vin Marsala
1/4 cana de sherry
1/4 cana de faina
1/2 lingurita de sare
1/2 lingurita de oregano
1/4 lingurita de piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se amesteca faina, sarea, piperul si oregano, dupa care se trece puiul prin amestec.
Intr-o tigaie mare, se topeste untul in uleiul de masline, la foc mic. Se pune puiul in tigaie si se prajeste pana devine auriu. Se intoarce pe cealalta parte si se adauga ciupercile, vinul si sherry-ul.

Se acopera cu un capac, se da la foc mic pentru 10 minute, pana este prajit bine pe ambele parti.
Se poate servi cu orez sau paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui Marsala" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui Marsala