Taiam pulpele in doua si dupa ce l-am spalat le asezam intr-un vas cu apa calduta in care am pus foaia de dafin cam 20 de minute. In cele doua linguri de ulei tragem putin ceapa cat se inmoaie, adaugam puiul si lasam sa capete o culoare frumoasa aurie.
Varsam deasupra supa de pui si lasam sa fiarba acoperit pana cand zeama ramasa este un sfert sin toata cantitatea de lichid. Pisam usturoiul si il adaugam peste carne, continuam cu rosiile in bulion, saram, piperam si mai lasam sa fiarba cam 10 minute maxim pana s-a format un sos destul de grosut. Servim cu mamaliguta sau alta garnitura ce va place (cartofi, orez, paste).
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor O bunătate este această tartă.Imi plac foarte mult perele,iar cele poşate în vin roşu sunt delicioase,...
Tarta cu pere posate in vin rosuIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii