Piept de pui cu rosii si mozzarella

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

3 bucati de piept de pui
1 mozzarella
10 rosii mici tip cireasa, mai coapte (sau 2-3 rosii normale)
oregan
2 linguri ulei masline sau floarea soarelui
supa de zarzavat
sare,piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se pune in tigaie 2 linguri de ulei, dupa ce s-a incalzit bine, se pune pieptul de pui si se rumeneste cateva minute pe ambele parti.Apoi se pune deasupra rosile taiate bucati,se adauga putina supa de zarzavat. Se tine la foc potrivit iar dupa circa 10-15 minute se intoarce pieptul de pui,adaugand iar putina supa,daca este nevoie.Produsul final trebuie sa rezulte cu putin sos,sa nu fie uscat. Daca vrem sa se faca mai repede, putem pune un capac deasupra.Cand este gata carnea,se stinge focul, se sareaza daca este nevoie ,deasupra punem mozzarella taiata cubulete,se presara oregan si piper (doar daca dorim) , apoi se acopera cu capacul.Se lasa cateva minute acoperit iar cand mozzarella s-a topit, se serveste imediat.

In loc de mozzarella se poate utiliza cascaval,cas,emmental sau alte tipuri de branza care se topesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de pui cu rosii si mozzarella" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de pui cu rosii si mozzarella