Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Ciupercile se taie feliute subtiri si se pun peste ceapa, lasandu-se aproximativ 5 minute pe foc. Dupa ce am oprit focul de la ciuperci se pune in compozitie putin delikat.
Carnea se taie felii ca pentru snitel si se bate. Dupa ce au fost batute se ia o lingura si jumatate din compozitia de ciuperci si se intinde pe bucata de carne, impreuna cu un morcov sau doi in functie de lungimea carnii. Astfel se ruleaza carnea, iar cand s-a format o rulada micuta se strapunge cu o scobitoare, pentru a nu curge compozitia din interior.
Se aseaza astfel pachetelele in tava, se condimenteaza, se pun morcovi printre ele si bucatele mici de unt. La final se pune vinul si se da la cuptor pentru aproximativ 45 minute la foc potrivit. Pachetelele se intorc de pe o parte pe alta din cand in cand, pt a nu se rumenii prea tare pe o parte. Daca vinul scade si acestea nu sunt inca gata se mai stopesc cu putin vin.
Cand sunt gata se scot scobitorile.
Se servesc calde cu o garnitura la alegere, eu le-am servit cu cartofi prajiti si sos de maioneza cu usturoi.
Pofta buna !!!
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosIn urma cu 27 de ani, pe 31 decembrie 1993 am zis Da, iar pasii ne-au purtat impreuna, mana-n mana la bine si la rau. La...
Desert tort 27 ani• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii