Puneti hribile in apa fierbinte intr-un bol si lasati 10 minute apoi strecurati bine si taiati-le marunt. Pastrati apa ramasa pentru alte retete (v-a da un gust foarte bun).
Puneti intr-o tigaie cu ulei de masline rosia cu partea taiata in jos. La foc mediu tineti 2 minute apoi reduceti si adaugati chorizo. Mai lasati 2-3 minute apoi luati deoparte. Puneti ouale, hribile si untul intr-o cratita de inox (rece) pe foc mic-mediu.
Cu o spatula amestecati continuu pe masura ce se gatesc. Cand acestea au o textura cremoasa luati de pe foc. Portionati oale, asezonati apoi puneti chorizo deasupra si arpagic. Serviti alaturi de rosie si painea preferata.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustPentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii