Sparanghelul alb se curata cu economul, se taie in bucati de 2 degete fiecare. Cel verde se spala si se taie la fel ca cel alb. Peste carnea taiata marunt punem uleiul, delikatul si condimentele (eu nu am mai pus sare), adaugam apa si lasam sa fiarba pana cand carnea este aproape moale. Taiam morcovul in rondele si il punem la fiert in zeama carnii. Dupa 10 min. adaugam ceapa taiata grosolan, sparanghelul si in final rosioarele. Verificam asezonarea, acoperim cu un capac si mai lasam pe foc pana cand sparanghelul
(se incearca cu varful unui cutit) este fiert si sosul este foarte scazut.
Servim alaturi de cartofi natur sau piure, orez.
Pofta buna!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPentru aceasta reteta m-am inspirat de pe blogul lui Teo o gospodina pe care o apeciez si o urmaresc cu interes pentru ca are...
Spaghetti cu piept de pui si spanacReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii