Lintea se pune la inmuiat. Legumele se curata si se toaca marunt. Punem intr-o cratita 1/2 pahar apa si lasam sa dea in clocot, adaugam legumele apoi uleiul, si lasam pe foc 2-3 minute cu capacul sa se inabuse.
Adaugam pieptul de pui taiat in bucatele si lasam sa fiarba un pic. Adaugam lintea si amestecam bine. Punem 2 cani de apa si acoperim cratita cu un capac si fierbem circa 20-25 de minute. Adaugam bulionul, sare, piper si chimen si mai lasam inca 10 minute sa fiarba. Cand e gata presaram frunze de patrunjel tocate marunt.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii