Ardeiul copt se curata de cotoare si se rupe fasii. Ceapa verde se curata, se spala si se taie cubulete. Pieptul de pui se spala si se taie cubulete.
Intr-o tigaie se incinge uleiul, se adauga ceapa verde si se lasa sa se caleasca un pic, apoi se adauga carnea de pui si se lasa pana se albeste. Peste se adauga ardeiul copt fasii si se amesteca.
Se adauga o cana de apa si se lasa sa fiarba pana scade putin apa. Cand carnea e fiarta se adauga sare, piper si pasta de tomate, se amesteca si se lasa sa mai fiarba inca 10 minute.
Se stinge focul si se serveste alaturi de mamaliguta sau fara.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii