Se taie carnea si legumele "fideluta". Se pune ulei intr-o cratita, se caleste morcovul, dar sa nu il lasam sa se inmoaie (sa faca crant), se scoate, avand grija ca uleiul sa ramana in cratita, la fel procedam si cu celelalte legume.
Carnea se condimenteaza si apoi se prepara precum legumele. In uleiul ramas se pune bulion se lasa 1 min apoi apa, delicat piper si se fierbe cateva min. Sosul obtinut se va scoate intr-un bol.
Orezul se pune intr-o cratita cu apa, se fierbe la cuptor, iar cand s-a fiert se scoate intr-un bol
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunSaratelele cu branza sarata sunt gustari delicioase si crocante, perfecte pentru a satisface pofta de sarat si de gust...
Saratele cu branza sarata - gustarea perfectaAveam de mult achizitionate niste forme de faguri din silicon, dar abia acum le-a sosit ceasul sa fie folosite. Si asta se...
Faguri si madlene, cu aroma de portocale si trandafiri• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii