Se curata puiul si se taie ceapa.
Se pune ceapa la calit, cand incepe sa-si schimbe culoarea se adauga si puiul.
Se rumeneste putin, se adauga pasta de tomate si se calesc 2 minute.
Se adauga apa cat sa acopere totul.
Se adauga si curcuma.
Se crapa limeurile uscate si se adauga in oala.
Se pune capac si se da inchide kukta. Daca folositi o oala obisnuita se acopera cu un capac.
Dupa ce incepe sa fluiere kukta se mai tine cam 40 de minute.
Intre timp se taie vinetele in felii rotunde sau longitudinale, dupa plac.
Se adauga putin ulei intr-o tava si se prajesc la cuptor. Se pot praji si pe aragaz dar vor trage mai mult ulei. Se rumenesc pe ambele parti.
Dupa ce s-a fiert puiul se deschide kukta.
Se adauga suc de lamaie dupa gust.
Se adauga feliile de vinete deasupra tocanitei.
Se pune oala inapoi pe foc si se mai fierbe 10 minute la foc mic.
Se serveste cu orez alb simplu si cu muraturi.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosInca un cozonac care ne-a placut tare mult si pe care o sa-l repetam.
Cozonac evantai cu mereReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii