Iutari (bureti Iuti) la Cuptor

Complexitate
redusa
Iutari (bureti Iuti) la Cuptor

Ingrediente

  • aproximativ 1,2 kg palarii de iutari (eu am avut congelati)
  • 400 gr telemea
  • 400 gr pastrama de porc usor afumata
  • un sul de branza topita (150 gr)
  • 150 ml ulei
  • ulei pentru prajit
  • sare, vegeta si piper dupa gust

Mod de preparare

Palarioarele de iutari se calesc in ulei pana devin usor maronii, dupa care se aseaza intr-o tava si se condimenteaza cu sare, piper si vegeta. Condimentele se pun in functie de gustul fiecaruia.

Pastrama se taie in bucatele si se pune peste ciuperci, peste aceasta se pune branza rasa, sulul de branza topita si uleiul.

Tava se pune in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pana ce ciupercile se mai rumenesc putin si branza se topeste.
Se servesc calde.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Gogosari in Sos de Mustar
2
Conserve, muraturi

Gogosari in Sos de Mustar

Gogosari in Sos de Mustar
Pandispan cu mere si budinca
4
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Rulada Carne cu Crusta de Cascaval
5
Fripturi

Rulada Carne cu Crusta de Cascaval

Rulada Carne cu Crusta de Cascaval
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie