Dupa ce s-a racit zarzavatul din supa, se da pe razatoarea mare. Supa se da in clocot cu foaia de dafin si cu cuisoarele.
Faina se amesteca cu putin ulei, intr-o tigaie pusa pe foc si se adauga cana de supa pina se face un sos bun. Se adauga zarzavatul razuit si se amesteca pina da un clocot. Se stinge focul si se adauga smantana, patrunjelul verde tocat, zaharul si zeama de lamaie. Se potriveste gustul de sare si piper.
Carnea fiarta din supa se pune pe o farfurie, se adauga gombotii din paine si peste, sosul vanatoresc.
Se poate servi si cu macaroane sau cartofi natur.
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunSaratelele cu branza sarata sunt gustari delicioase si crocante, perfecte pentru a satisface pofta de sarat si de gust...
Saratele cu branza sarata - gustarea perfecta Atat de buna si frumoasa mi-a iesit aceasta ciorba de conopida ca nici de o desenam nu era atat de imbietoare .
Ciorba de conopida cu carnati si smantana• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii