Spala copanelele de pui, curate-le si pune-le intr-un bol.
Pune peste ele smantana, sosul de soia, pudra de usturoi si uleiul.Amesteca bine cu mainile curate pana le ungi pe toate partile.
Acopera vasul si da-l la frigider peste noapte.
Pregateste un vas termorezistent, unge-l cu unt si aseaza pulpele.Toarna si marinada ramasa in bol peste ele, presara boia de ardei iute si putina salvie maruntita.
Introdu vasul in cuptorul preincalzit, la foc mediu. Lasa pana ce friptura se rumeneste.
Serveste cald cu garnitura preferata, salata sau muraturi
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii