Framantati bine carnea cu oul, laptele, pesmetul, sarea si condimentele.
Formati chiftele mari, de aproximativ 100 g fiecare.
Puneti la incins, intr-o tigaie mare uleiul, apoi untul si cand totul este infierbantat bine, adaugati chiftelele.
Prajiti de jur-imprejur pana se rumenesc si dati deoparte.
Caliti ceapa in aceeasi grasime, optional, apoi repuneti chiftelele, adaugand in acelasi timp si 2 cani de apa fierbinte.
Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba, la foc mic, circa 25-30 min sau pana ce chiftelele sunt facute si sosul scazut.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Serviti-le calde langa o garnitura de cartofi sau legume, totul stropit cu sos.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO reteta foarte delicioasa de post, aspectuoasa, eleganta si la indemana oricui. Savurati:-)
Tarta spiralata cu legume...de postIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii