Se decojesc cartofii, se taie rondele si se fierb in apa cu putina sare pentru aprox. 25-30 de minute.
Dupa ce cartofii sunt aproape fierti, se incalzeste cuptorul.
Se amesteca branza rasa cu un ou crud batut bine si smantana. Daca branza este nesarata, atunci putem pune pana la 1/2 de lingurita cu sare.
Punem amestecul peste cartofii asezati frumos intr-o tava unsa cu ulei. Se fac usor niste adancituri pentru a pune cele 4 oua, cate 1 per portie.
Adaugam si maslinele taiate felii si sunca taiata marunt.
In final, se rade cascaval deasupra.
Dam la cuptor cam 30 de minute.
Se serveste calda.
Pofta Buna!
Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaMai e putin si se apropie Inaltarea Domnului,cand facem din nou cozonac si oua rosii; Poate va inspirati si din reteta mea....
Cozonac trandafir moldovenescReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii